Acceptam plati prin :

Ulei cocos pentru gatit DFS - 1 kg

In Stoc
 

Id referinta: 175

Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg.

Grasimea de nuca de cocos este o grasime solida. Are culoarea  alba, fiind recomandat atat in cosmetica, dar si in bucatarie. Grasimea de cocos in cosmetica are multe beneficii: incheaga foarte bine sapunul si face foarte multa spuma.Beneficiile lui mai includ si:

  • ingrijirea parului, ajutand la cresterea podoabei capilare, oferindu-i un plus de stralucire, asigura lipsa matretii si o buna hidratare a scalpului printr-un masaj regulat cu grasime de cocos;
  • ingrijirea pielii: este folosit cu succes in diferite probleme ale pielii.

Prin urmare este ingredientul principal folosit in produsele de ingrijire a corpului, cum ar fi: sapunuri, creme, lotiuni, etc.


Adauga la cos

Pret: 10.5 lei/kg

Price: 3.02 $

Evaluare Produs:
 

Esti multumit de ce ai cumparat? Evalueaza acest produs

Daca aveti intrebari, inainte sa ne contactati puteti accesa ghidul nostru de Intrebari Frecvente

In curand
 

Scrie o parereUltimele pareri ale clientilor



Poate mai esti interesat si de...